ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Τις τιμές μπορείτε να τις δείτε κάνοντας εγγραφή. Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εγγραφή μπορείτε να κάνετε είτε όταν πατήσετε το εικονίδιο που λέει ‘’Λογαριασμός΄΄ είτε στα κουμπιά που έχουν τα προϊόντα που γράφουν Κάντε Εγγραφή / Συνδεθείτε. Εκεί θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και θα πατήσετε συνέχεια. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, σας έρχεται ένα e-mail επιβεβαίωσης. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα μας θα εγκρίνει το αίτημά σας και θα σας δώσει πρόσβαση στο site. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βλέπετε τις τιμές των προϊόντων, να επεξεργάζεστε τα στοιχεία σας, να έχετε το ιστορικό των παραγγελιών σας και να επιλέγετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.
Για να κάνετε εγγραφή στο site χρειάζεται να έχετε τα στοιχεία της εταιρείας σας.
Η ομάδα EchoDeco Professional μπορεί να σας στείλει μία οικονομική προσφορά για τις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και  για τα προϊόντα της. Στείλτε μας email στο b2b@echodeco.gr ή καλέστε μας στο2169 396 233 και εμείς θα σας συντάξουμε την οικονομική προσφορά.
Για περιοχές εντός Αττικής οι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρείες ή με τα μέσα της επιχείρησης. Για αποστολές Εκτός Αττικής οι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρείες. Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, Λεωφόρο Ηρακλείου 456 - Νέο Ηράκλειο.
Σε κάθε προϊόν, δίπλα από τη φωτογραφία (desktop) ή κάτω από τη φωτογραφία (κινητό), βρίσκεται ο χρόνος παράδοσης. Τα προϊόντα που έχουν ως χρόνο παράδοσης ΄΄Κατόπιν συνεννόησης΄΄ είναι προϊόντα που κατασκευάζονται εξ αρχής μετά τη δική σας παραγγελία. Έτσι, η ομάδα μας επικοινωνεί με το εργοστάσιο παραγωγής του προϊόντος και σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη της παραγγελίας.
Η Ομάδα Professional της EchoDeco παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής custom προϊόντων. Δημιουργούμε χειροποίητα πινακάκια και σουβέρ με το δικό σας λογότυπο ή την εικόνα που επιθυμείτε. Επίσης οι συνεργάτες μας μπορούν να φτιάξουν ανταλλακτικά πανιά για καρέκλες σκηνοθέτη στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Στην κατηγορία Εταιρικό Δώρο θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους κωδικούς για να δημιουργήσετε το δικό σας custom προϊόν. Επιλέγοντας κάποιον από τους κωδικούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα είδη εκτύπωσης και να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για αυτό που χρειάζεστε.
 
Εάν επιθυμείτε την υπηρεσία συναρμολόγησης της EchoDeco Professional τότε η ομάδα μας θα σας στείλει μία οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που παραλάβατε. Επίσης θα ορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συναρμολόγηση.
 
Η Ομάδα της EchoDeco Professional συνεργάζεται με διακοσμητές και παρέχει την υπηρεσία διακόσμησης. Βρείτε εδώ όλες τις σχετικές πληροφορίες.
 
Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 456, στο Νέο Ηράκλειο. Εκεί, μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μικρό δείγμα των προϊόντων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Εάν το προϊόν που επιθυμείτε δε βρίσκεται στην έδρα μας αλλά επιθυμείτε από αυτό πολλά τεμάχια ( άνω των 10 τεμαχίων για έπιπλα) , υπάρχει η δυνατότητα να φέρουμε το προϊόν για να το δείτε από κοντά.
Ενοικίαση προϊόντων γίνεται σε συγκεκριμένους κωδικούς. Θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με την ομάδα μας έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε αυτά τα προϊόντα και να σας κάνουμε μία οικονομική προσφορά.
 
Παρόλο που αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, αν το προϊόν σας δεν φτάσει σε τέλεια κατάσταση, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα mail μαζί με φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, συμπεριλαμβανομένων της επιστροφής χρημάτων, αντικατάστασης ή επιδιόρθωσης του προϊόντος.  
 
Η EchoDeco Professional δεν κάνει χονδρική και δεν απευθύνεται σε πελάτες που κάνουν μεταπώληση. Η EchoDeco Professional απευθύνεται σε επαγγελματίες που ψάχνουν επαγγελματικό εξοπλισμό και διακόσμηση για την εταιρεία τους.
Οι κατηγορίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τις ομάδες των προϊόντων. Κάθε κατηγορία αποτελείται από υποκατηγορίες έτσι ώστε να μπορεί η εύρεση των προϊόντων να είναι εύκολη και γρήγορη. Επίσης, μπορείτε να βάλετε λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση για να σας εμφανιστούν τα σχετικά προϊόντα. Εάν πάλι δε βρίσκετε αυτό που θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε στο
2169 396 233 και να σας βρούμε τα προϊόντα που επιθυμείτε τα οποία μπορεί να βρίσκονται εκτός site. Έχουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων εντός και εκτός site.

Συχνές Ερωτήσεις