ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Echo Deco Professional - Ιδέες & Tips Διακόσμησης

11 Jul ‘Επιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο: μία οικολογική επιλογή με πολλαπλά οφέλη για τον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης
0 234
Τα έπιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο είναι μια νέα τάση η οποία γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης. Στη σημερινή εποχή, όπου η υπερθέρμανση του πλανήτη και η αποψίλωση των δασών αποτελούν κρίσιμα θέματα, η διακόσμηση με ανακυκλωμένο ξύλο είναι μια υπεύθυνη ..
10 Apr Δώστε το προσωπικό σας στίγμα στον χώρο της εστίασης διακοσμώντας σωστά την επιχείρησή σας
0 322
‘Οταν σχεδιάζετε τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση ενός μπαρ, ενός καφέ ή ενός εστιατορίου, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν. Το φαγητό σε ένα εστιατόριο για παράδειγμα, είναι μία ολιστική εμπειρία που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από το φαγητό. Η εμπειρία του πελάτη ξεκινά απ..
08 Mar Εξοπλισμός ξενοδοχείου: o ρόλος της ψυχολογίας πίσω από τον σχεδιασμό και την επίπλωση των χώρων φιλοξενίας
0 304
Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο ξενοδοχείο, είτε για μια μικρή πανσιόν, είτε για ένα δωμάτιο AirBnb, o χώρος φιλοξενίας είναι ένα μαγικό μέρος που βοηθά τους επισκέπτες του να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Πρέπει να καλύπτει κάθε ανάγκη, να προσφέρει ασφάλεια και άνεση, αλλά ταυτ..
03 Nov Διαμόρφωση του χώρου εργασίας: Πώς η διαρρύθμιση του γραφείου επηρεάζει θετικά την ψυχολογία των εργαζομένων
0 288
Η σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον στο οποίο ζουν και εργάζονται αποτελεί κλάδο της επιστήμης της ψυχολογίας και έχει υπάρξει αντικείμενο πολλών ερευνών. Ο χώρος εργασίας κάθε εταιρίας είναι το μέρος όπου οι εργαζόμενοι παράγουν, μαθαίνουν και εξελίσσονται. Είναι αποδεδειγμένο ότι αν διαμορφωθεί ..
28 Jul Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον επαγγελματικό χώρο: ιδέες και συμβουλές για κάθε είδους επιχείρηση
sorina 0 177
Αν είστε επαγγελματίας, γνωρίζετε πόσο σημαντικός είναι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας. ‘Ενα κομψό και λαμπερό εορταστικό ντεκόρ βελτιώνει τη διάθεση των εργαζομένων, κερδίζει τις εντυπώσεις των επισκεπτών, αλλά και προσελκύει νέους πελάτες στο μπαρ, το καφέ, το..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)